Studio Designs

Milana Hrnjez PR Studio Designs je multidisciplinarni studio u oblasti arhitektonskog projektovanja, dizajna enterijera, proizvoda i grafike.

 

 

Arhitekturom stambenih, vaspitno-obrazovnih, poslovnih, komercijalnih i ugostiteljskih objekata, pružamo sveobuhvatan i potpun servis usluga od ideje do realizacije.

 

 

 

O OSNIVAČU

Milana Hrnjez, Mast.dipl.inž. arhitekture Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, osvojila je prestižnu stipendiju Katoličkog univerziteta u Luvenu u želji da proširi znanje i stručnost na međunarodnom nivou. U specijalističko-magistarskim studijama fokusirala se na inovacije, strateško planiranje i razvoj prostora. Bogato nasleđe belgijske škole arhitekture implementira u svakodnevnom radu kroz jednostavnost, igru prostornih odnosa i kreativnu provokativnost kombinovanja tradicije i savremenosti.

Prvo profesionalno iskustvo stiče u arhitektonskom studiju u Njujorku, koje povezuje diplomom NY Univerziteta u oblasti osvetljenja, kao važne forme oblikovanja prostora.

 

O STUDIU

Studio je osnovan 2020. godine, posle decenije rada u struci. Inspiracija za pokretanje sopstvenog biznisa ostvarena je kreativnom slobodom i vizijom arhitekture kao prakse optimizma.

 

VIZIJA studija Designs je da postane lider u projektovanju i izvođenju inovativnih i energetski efikasnih arhitektonskih i enterijerskih rešenja koja pomeraju granice i postavljaju nove standarde kreativnosti, kvaliteta i savremenog u industriji – stvarajući harmoniju između ljudi, arhitekture i prirode.

 

U svojoj MISIJI, posvećeni smo razumevanju potreba ljudi jedinstvenim spojem funkcionalnosti, estetike i održive tehnologije. Razvojem efikasnih projektnih rešenja smanjene potrošnje naš cilj je optimizacija životnog komfora maksimizacijom tehničkih zahteva.

"Inspirišemo naše klijente, saradnike i partnere da zajedno iskoristimo resurse koji nam se pružaju kako bi dostigli pune potencijale, a svoje okruženje sačuvali i učinili podsticajnim, korisnim i dobrim mestom za život, rad i stvaranje".

BREND KONCEPT

NAGRADE I PRIZNANJA

Svi logoi
  • 2022. godine Milana Hrnjez odlikovana je Gramatom Srpske pravoslavne crkve za rekonstrukciju kape zvonika na crkvi Prenosa moštiju Svetog oca Nikolaja u Starim Ledincima  u cilju očuvanja i obnove autentičnosti arhitektonskog izraza objekta kao spomenika kulture.

 

  • Arhijerejskom zahvalnicom 2023. godine za rešenje izgleda fasade hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Novom Sadu.

 

  • Kao student dobitnica je prve nagrade internacionalnog centra za kulturu i menadžment ICCM iz Salzburga za projekat revitalizacije ulica Laze Telečkog i Podgrađa Petrovaradinske tvrđave , CultArt, Novi Sad.